Sloopwerken

Uitstekende prijs-/kwaliteitsbalans

Slopen is een vak! Dat bewijst De Graaff Sloop- en Milieuwerken iedere dag. Een kwart eeuw ervaring, modern materieel en professionele medewerkers; dit zijn drie sterke troeven voor vakmanschap op hoog niveau. Daarbij garanderen wij een uitstekende kwaliteit voor een goede prijs.

De Graaff Sloop- en Milieuwerken is actief op een breed werkveld, van utiliteitsbouw tot woningbouw. Ook de omvang van sloopprojecten varieert; van het neerhalen van een serre tot en met het volledig ontmantelen van een fabriekshal of zelfs het slopen van een verouderde woonwijk.

Wij nemen het hele traject uit handen: vanaf de aanvraag van de vereiste vergunningen tot en met de professionele afvoer van alle materialen volgens de wettelijke milieurichtlijnen en desgewenst de oplevering van bouwrijpe grond.

De Graaff Sloop- en Milieuwerken is onder andere gespecialiseerd in totaal- en renovatiesloop, monumentale sloop en circulaire sloop.

Totaalsloop

Bij totaalsloop wordt een gebouw of object in zijn geheel gesloopt. Door jarenlange ervaring weten wij hoe je kan slopen met zo min mogelijk overlast voor milieu en omgeving.

Renovatiesloop

Het komt steeds vaker voor dat gebouwen gedeeltelijk gesloopt moeten worden voor bijvoorbeeld een renovatie. Bij renovatiesloop moet er voorzichtig te werk worden gegaan. De Graaff Sloop- en Milieuwerken garandeert hierbij vakmanschap en ervaren medewerkers.

Monumentale sloop

Voor het (gedeeltelijk) slopen van monumenten is een speciale methode vereist. Dit komt doordat bepaalde onderdelen van een monumentaal pand vaak in originele staat behouden dienen te worden.

Circulair slopen

Bij circulair slopen wordt er zoveel mogelijk materiaal uit een sloopwerk hergebruikt. Dit kan gedaan worden door het materiaal opnieuw te gebruiken bij de bouw of materialen te recyclen en de grondstof te hergebruiken.

Betrouwbaar

Of het nu gaat om totaalsloop, renovatiesloop of een monumentale sloop: een gestructureerd werkproces is een must. Onze betrouwbare planningen zijn daar op afgestemd. Opdrachtgevers weten bij ons van tevoren precies waar ze aan toe zijn.


Projecten

Amsteleiland, Amstelveen

Totaalsloop van verschillende opstallen. Dit alles met een focus op het milieuoogpunt, de scheiding van...